Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Ha Ön úgy érzi, hogy megérdemli a kényelmet a fárasztó mindennapok után, a legjobb helyen jár nálunk.

Napjainkban számtalan egyedi fürdőszoba készül, és a lehetőségeink tágabbak, mint valaha. Gyakorlatilag bármilyen fürdőszobaötlet megvalósítható, a mi célunk, hogy elérhetővé tegyük ezt az Önök számára. Elegáns, modern, exkluzív, konzervatív, netán a mindig hódító fehér, vagy a kopottas szikla utánzat, tekintélyt parancsoló fényes fekete, a márványos felület, harmonikus bézs vagy a természetközeli fahatás? Talán Ön is nálunk találja meg azt az összeállítást, amibe első látásra beleszeret, és hosszú éveken át gondtalanul élvezhet.

új webshopunkban a legáltalánosabb kellékektől, a prémium, exkluzív kincsekig mindent megtalál a fürdőszobájába. Sőt, online értékesítőink örömmel segítenek Önnek aválasztásban, és a tökéletes összhang megteremtésében. Különleges igényei vannak, Ön sem éri be a megszokottal? Fantáziájának csak a képzelet szabhat határt, számtalan megoldásunk létezik az Ön számára. Szerezzen be mindent egy helyen, kényelmesen, a legapróbb részletekre is odafigyelünk.

Személyre szabott, kényelmes kiszolgálásban részesítjük, még ki sem kell mozdulnia otthonából. Végig kísérjük Önt online 3D bemutatótermünkben, ahol a legszebb olasz, spanyol, német, magyar fürdőszoba/ márkák minőségi termékeivel ismerkedhet meg. Szívesen készítünk személyre szóló ajánlatot, akár anyagszükséglet számítással, 3 D látványtervezéssel, honlapunk katalógusaiból pedig kényelmesen böngészhet.

A kiválasztott anyagokat pedig természetesen egészen az otthonáig szállítjuk. Válassza ki több ezer termékünk közül az Ön ízlésének leginkább megfelelő csaptelepet, mosdókagylót, kádat, zuhanykabint, fürdőszoba bútorokat, tükröket, csempét, padlólapot, segédanyagokat. Kapcsolat: www.furdoszoba-ujhaz.hu e-mail: online@szpluszcstudio.hu, +36 30 558 7522, +36 30 656 0581