Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cemix-LB-Knauf Nivoplus Önterülő padlókiegyenlítő kül- és beltéri 3-15 mm 25 kg

4.990 Ft
Menny.:zsák
Gyártó: Cemix termékek
Cikkszám: UH-035639
Szállítási díj: 5.000 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Az LB-Knauf Nivoplus önterülő, géppel is felhordható padlókiegyenlítő, régi és új lakóépületek, középületek beton és cement esztrich aljzatainak kiegyenlítésére alkalmas, 3-15 mm vastagságban. Fedett kültérben és beltérben egyaránt felhasználható, padlófűtések esztrich borításának kiegyenlítésére is használható.

Leírás

 

Felhasználás előtt a kiegyenlítendő felület legyen megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta, por és szennyeződésmentes. Az aljzatkiegyenlítőt az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel lassú fordulatszámon működtetett keverőgéppel. A keverést mindaddig végezzük, míg az anyag homogén, csomómentes nem lesz. Sarkoknál szükség esetén a felületet kőműveskanállal vagy glettvassal kiigazíthatjuk. A feldolgozást végezhetjük utókeverővel felszerelt vakológéppel is.
Anyagszükséglet: 1 zsák (25 kg) kb. 3 m²-re elegendő 5 mm rétegvastagságban. Bedolgozási idő: kb. 20 perc, műveleti idő: 5-15 perc (az alapfelület és a környezet hőmérsékletétől függően), bedolgozási hőmérséklet: anyag, levegő és alapfelület hőmérséklet +5˚C és +25˚C között, huzatmentes, árnyékos helyen. Járható: kb. 5 óra múlva (nedvszívó alapfelületek és kerámialapok esetén). Burkolható: a felület a teljes kiszáradást követően. A maradék nedvességet CM készülékkel határozzuk meg. Ez az érték: párazáró burkolat esetén ≤ 2,5%, páraáteresztő burkolat esetén ≤ 3,0%. Terhelhető: kb. 3 nap múlva (+23°C és 50% relatív páratartalom esetén). Bedolgozás gépi és kézi módon is lehetséges. 

Paraméterek

Bázis szerint cementbázisú
Gyorskötésű nem
Használhatósága kül- és beltérben
Önterülő igen
Padlófűtéshez alkalmazható igen
Rétegvastagság szerint 3-15 mm
Termék súlya 25 kg