Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tappancsok és kiegészítők a 20 mm-es és 30 mm-es burkolatokhoz

A Profilpas által Olaszországban kifejlesztett és  gyártott PP Level Duo termékcsalád egy újfajta álpadló rendszert takar, mely sokoldalú és könnyen telepíthető.

Ez a legmodernebb és legpraktikusabb megoldás, ha kültéri burkolatunkat szeretnénk lerakni.

A 20 mm greslapokat többféle módon is elhelyezhetjük. Fektethetjük zúzott kavicsba, flexibilis ragasztóhabarcsba, vagy ha fontos a mobilitás, tehetjük ezekre a speciális, egyesével állítható magasságú műanyag szintező talpakra. Az egyesével állítható talpaknak köszönhetően kisebb-nagyobb szintkülönbségeket is kiküszöbölhetünk, megspórolva a költséges aljzatkiegyenlítőt, vagy ragasztót, az ezzel járó munkát és időt, de a burkolat felülete teljesen sík lesz, az aljzat szintezésétől függetlenül.  A talpak kézzel vagy szerszámmal 14 és 320 mm közötti magasságig állíthatóak. A maximális teherbírás elemenként 400 kg, így tökéletes megoldás akár teraszok, medence melletti padlók és tetőkertek emelt szintjeinek kialakítására.

A burkolat és az aljzat szintje közötti nyílásban pedig egyszerűen és láthatatlanul helyet kaphatnak a különféle csövek, vezetékek, vagy szükség esetén javítható az aljzat vízszigetelése. Mindezt akár utólag is megtehetjük, hiszen a lapok könnyen levehetők és visszatehetők a talpacskákra, így villámgyorsan megoldható egy-egy szerelési munkálat és ugyanolyan sebességgel el is tüntethetők a nyomai.

Rendezés: